Holly Mae Brood is ‘heel trots’ op Televizier-nominatie van vriend Soy Kroon (video)

Holly Mae Brood is ‘heel trots’ op Televizier-nominatie van vriend Soy Kroon (video)

Het kan zomaar zijn dat Soy Kroon dit jaar een grote prijs in de wacht sleept. De acteur is namelijk samen met Giel de Winter en Splinter Chabot genomineerd voor de Televizier-Ster Talent 2022. Holly Mae Brood is heel erg trots op haar geliefde Soy. “Het zal me niks verbazen als hij 'm wint. Het is toch een beetje zijn jaar. Ik denk dat dit de grootste klapper gaat zijn en dan is het wel klaar hoor. Dan is het genoeg met het succes van Soy dit jaar. Nee hoor, grapje. Nee, ik zou het te gek vinden. Heel trots.”

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 6 oktober vanaf 20.30 uur live te zien op NPO 1.

Holly Mae Brood is ‘heel trots’ op Televizier-nominatie van vriend Soy Kroon (video) Het kan zomaar zijn dat Soy Kroon dit jaar een grote prijs in de wacht sleept. De acteur is namelijk samen met Giel de Winter en Splinter Chabot genomineerd voor de Televizier-Ster Talent 2022. Holly Mae Brood is heel erg trots op haar geliefde Soy. “Het zal me niks verbazen als hij 'm wint. Het is toch een beetje zijn jaar. Ik denk dat dit de grootste klapper gaat zijn en dan is het wel klaar hoor. Dan is het genoeg met het succes van Soy dit jaar. Nee hoor, grapje. Nee, ik zou het te gek vinden. Heel trots.” Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 6 oktober vanaf 20.30 uur live te zien op NPO 1. Angela de Jong in Jinek over nominaties Televizier-Ring: 'Belachelijk' (video) Bekijk deze video » John de Bever reageert op kritiek nominatie Gouden Televizier-ring: "Is een publieksprijs" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV