Video: is hotelruzie Mathieu van der Poel hier te zien?

Video: is hotelruzie Mathieu van der Poel hier te zien?

Er is een video opgedoken van het moment waarop te zien zou zijn hoe Mathieu van der Poel verhaal komt halen bij twee meisjes in een hotel in Australië, nadat zij geluidsoverlast hadden veroorzaakt. Ook zouden de twee meermaals bij de wielrenner op de deur hebben geklopt waarna hij er helemaal klaar mee was en verhaal kwam halen. Op dat moment zou er geduwd zijn waardoor Van der Poel even later werd meegenomen door de politie.

Op de beelden, die je hieronder kunt bekijken, is te zien hoe een deur geopend wordt waarna er flink gekrijst wordt. Ook is er een man (Van der Poel?) met een ontbloot bovenlijf te zien.

Video: is hotelruzie <em>Mathieu van der Poel</em> hier te zien? Er is een video opgedoken van het moment waarop te zien zou zijn hoe Mathieu van der Poel verhaal komt halen bij twee meisjes in een hotel in Australië, nadat zij geluidsoverlast hadden veroorzaakt. Ook zouden de twee meermaals bij de wielrenner op de deur hebben geklopt waarna hij er helemaal klaar mee was en verhaal kwam halen. Op dat moment zou er geduwd zijn waardoor Van der Poel even later werd meegenomen door de politie. Op de beelden, die je hieronder kunt bekijken, is te zien hoe een deur geopend wordt waarna er flink gekrijst wordt. Ook is er een man (Van der Poel?) met een ontbloot bovenlijf te zien. Bekijk ook Video: Mathieu van der Poel opgepakt na aanvallen kinderen in Australië (video) Bekijk deze video » De Avondshow: 'Politie Australië boorde werelditel Van der Poel door onze neus' Bekijk deze video » Annemiek van Vleuten over voorval Mathieu van der Poel: 'Ik dacht... dit is een grap' (Jinek) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: is hotelruzie Mathieu van der Poel hier te zien?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV