Annemiek van Vleuten over voorval Mathieu van der Poel: 'Ik dacht... dit is een grap' (Jinek)

Annemiek van Vleuten over voorval Mathieu van der Poel: 'Ik dacht... dit is een grap' (Jinek)

UPDATE: er zijn nu ook beelden opgedoken van de hotelruzie van Mathieu van der Poel

Wielrenster Annemiek van Vleuten zat afgelopen weekend in hetzelfde hotel als Mathieu van der Poel, toen die werd meegenomen naar het politiebureau omdat hij twee tienermeisjes wat hard zou hebben aangepakt vanwege overlast. Heeft ze daar iets van meegekregen? 'Mathieu sliep die avond op een andere etage. Bij ons was het gewoon heel rustig.'

'Viel van mijn stoel'
Wat dacht ze toen ze hoorde van het voorval? 'Ik viel van mijn stoel, ik dacht dit is een grap.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 september. Je kunt ook deze hele aflevering van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Annemiek van Vleuten over voorval Mathieu van der Poel: 'Ik dacht... dit is een grap' (<em>Jinek</em>) UPDATE: er zijn nu ook beelden opgedoken van de hotelruzie van Mathieu van der Poel Wielrenster Annemiek van Vleuten zat afgelopen weekend in hetzelfde hotel als Mathieu van der Poel, toen die werd meegenomen naar het politiebureau omdat hij twee tienermeisjes wat hard zou hebben aangepakt vanwege overlast. Heeft ze daar iets van meegekregen? 'Mathieu sliep die avond op een andere etage. Bij ons was het gewoon heel rustig.' 'Viel van mijn stoel'Wat dacht ze toen ze hoorde van het voorval? 'Ik viel van mijn stoel, ik dacht dit is een grap.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 september. Je kunt ook deze hele aflevering van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Annemiek van Vleuten over voorval Mathieu van der Poel: 'Ik dacht... dit is een grap' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV