Plannen kabinet: minder geld naar de zorg (Hart van Nederland)

Plannen kabinet: minder geld naar de zorg (Hart van Nederland)

Donderdag 29 september 2022 om 18:26

Plannen <em>kabinet</em>: minder geld naar de <em>zorg</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Zorgmedewerker Daniëlle van der Pal vindt de manier waarop ze nu voor mensen moet zorgen niet meer leuk. Zij werkt met mensen met dementie en volgens haar kan haar werk niet met minder personeel. Conny Helder, minister van Langdurige Zorg, wil juist bezuinigen en de zorg door minder mensen laten doen. Daniëlle nodigt iedereen uit om eens twee weken mee te lopen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? 'Domotica': vervangt straks techniek de menselijke hulp in de zorg? Bekijk deze video » Nieuwsuur onderzocht de verborgen geldstromen in de medische wereld (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Zorgmedewerker Daniëlle van der Pal vindt de manier waarop ze nu voor mensen moet zorgen niet meer leuk. Zij werkt met mensen met dementie en volgens haar kan haar werk niet met minder personeel. Conny Helder, minister van Langdurige Zorg, wil juist bezuinigen en de zorg door minder mensen laten doen. Daniëlle nodigt iedereen uit om eens twee weken mee te lopen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's