HLF8 gemist? 'Domotica': vervangt straks techniek de menselijke hulp in de zorg?

HLF8 gemist? 'Domotica': vervangt straks techniek de menselijke hulp in de zorg?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Verslaggever Frank Jan Kat loopt een dagje mee met Nicolien Meijer, wijkverpleegkundige in het Rotterdamse Crooswijk. Hoewel, meelopen kun je het niet noemen volgens Frank Jan. "Snelwandelen zeg maar, want de druk is zo hoog. Hoe ver willen ze de sinaasappel nog uitpersen?" Gelukkig is er 'domotica' ook wel 'huisautomatisering' genoemd dat zorgmedewerkers als Nicolien helpt in hun werk. De sensoren in de apparaten houden als het ware de mensen in de gaten.

<em>HLF8</em> gemist? '<em>Domotica</em>': vervangt straks techniek de menselijke hulp in de <em>zorg</em>? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Verslaggever Frank Jan Kat loopt een dagje mee met Nicolien Meijer, wijkverpleegkundige in het Rotterdamse Crooswijk. Hoewel, meelopen kun je het niet noemen volgens Frank Jan. "Snelwandelen zeg maar, want de druk is zo hoog. Hoe ver willen ze de sinaasappel nog uitpersen?" Gelukkig is er 'domotica' ook wel 'huisautomatisering' genoemd dat zorgmedewerkers als Nicolien helpt in hun werk. De sensoren in de apparaten houden als het ware de mensen in de gaten. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV