Anne bij Jinek: 'Energierekening van 185 naar 727 per maand, niet te doen'

Anne bij Jinek: 'Energierekening van 185 naar 727 per maand, niet te doen'

Net als veel andere Nederlanders komt ook Anna enorm in de problemen vanwege de alsmaar stijgende energiekosten: 'Mijn rekening ging van 185 naar 587 euro per maand, en eigenlijk zouden we naar 727 euro per maand moeten.'

Verwarming omlaag en kort douchen
Het heeft enorme consequenties voor haar leven: 'Alle leuke dingen gaan eraf. Sowieso zijn we begonnen met de verwarming naar 18 te zetten, in plaats van 19. We douchen nog maar 5 minuten, en dan liefst nog even met de kraan uit als je aan het inzepen bent.' Het houdt daarnaast ook in dat ze aan het interen is op haar spaargeld maar hoe lang houdt ze dat nog vol?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Anne bij <em>Jinek</em>: 'Energierekening van 185 naar 727 per maand, niet te doen' Net als veel andere Nederlanders komt ook Anna enorm in de problemen vanwege de alsmaar stijgende energiekosten: 'Mijn rekening ging van 185 naar 587 euro per maand, en eigenlijk zouden we naar 727 euro per maand moeten.' Verwarming omlaag en kort douchenHet heeft enorme consequenties voor haar leven: 'Alle leuke dingen gaan eraf. Sowieso zijn we begonnen met de verwarming naar 18 te zetten, in plaats van 19. We douchen nog maar 5 minuten, en dan liefst nog even met de kraan uit als je aan het inzepen bent.' Het houdt daarnaast ook in dat ze aan het interen is op haar spaargeld maar hoe lang houdt ze dat nog vol? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Anne bij Jinek: 'Energierekening van 185 naar 727 per maand, niet te doen'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV