Fleur de Weerd in Jinek: 'Oekraïne wil wel praten met Rusland, maar niet met Poetin'

Fleur de Weerd in Jinek: 'Oekraïne wil wel praten met Rusland, maar niet met Poetin'

Zaterdag 1 oktober 2022 om 09:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Wat verwacht werd is gebeurd: Rusland heeft in Oekraïne een gebied ter grootte van Portugal toegeëigend. Wat betekent dit voor de strijd met het westen?

Fleur de Weerd in <em>Jinek</em>: 'Oekraïne wil wel praten met Rusland, maar niet met Poetin' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Wat verwacht werd is gebeurd: Rusland heeft in Oekraïne een gebied ter grootte van Portugal toegeëigend. Wat betekent dit voor de strijd met het westen? Nieuwe presidentPoetin heeft de vier bezette gebieden in het oosten van Oekraïne illegaal geannexeerd. Een ongekende stap, die door het Westen niet wordt geaccepteerd. Hoe reageert Oekraïne? 'Zelensky wil wel praten met Rusland, maar alleen met een nieuwe Russische president.' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fleur de Weerd in Jinek: 'Oekraïne wil wel praten met Rusland, maar niet met Poetin'

Nieuwe president
Poetin heeft de vier bezette gebieden in het oosten van Oekraïne illegaal geannexeerd. Een ongekende stap, die door het Westen niet wordt geaccepteerd. Hoe reageert Oekraïne? 'Zelensky wil wel praten met Rusland, maar alleen met een nieuwe Russische president.'

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's