RTL Boulevard: dit is hoe Max Verstappen dit weekend wereldkampioen kan worden (video)

RTL Boulevard: dit is hoe Max Verstappen dit weekend wereldkampioen kan worden (video)

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

<em>RTL Boulevard</em>: dit is hoe Max Verstappen dit weekend wereldkampioen kan worden (video) Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken. Max Verstappen maakt komend weekend in Singapore kans op zijn tweede wereldkampioenschap in de Formule 1. Het is een hele kleine kans, maar het is mogelijk dat we zondag groot feest vieren. Vrijdag was het sowieso al reden voor taart, want Max was jarig. En hoewel je het met zijn sensationele race-CV niet zou verwachten, wordt hij pas 25 jaar. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De Formule 1 GP van Singapore is op zondag 2 oktober om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 30 september zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.
Sport :
RTL Boulevard: dit is hoe Max Verstappen dit weekend wereldkampioen kan worden (video)

Max Verstappen maakt komend weekend in Singapore kans op zijn tweede wereldkampioenschap in de Formule 1. Het is een hele kleine kans, maar het is mogelijk dat we zondag groot feest vieren. Vrijdag was het sowieso al reden voor taart, want Max was jarig. En hoewel je het met zijn sensationele race-CV niet zou verwachten, wordt hij pas 25 jaar. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

De Formule 1 GP van Singapore is op zondag 2 oktober om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 30 september zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV