Hart van Nederland: wolf bijt helft schapenkudde dood op Veluwe (video)

Hart van Nederland: wolf bijt helft schapenkudde dood op Veluwe (video)

<em>Hart van Nederland</em>: wolf bijt helft schapenkudde dood op <em>Veluwe</em> (video) Afgelopen zaterdagnacht heeft een wolf op de Veluwe in Elspeet zestien schapen en een ram doodgebeten. Op het land liepen in totaal 28 schapen rond. "Dit is diep en diep triest", reageert de schapenhoudster reageert geschokt bij het verlies van de helft van haar kudde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: 'Tayrell W. (FC Volendam) betrokken bij mishandeling Club Air Amsterdam' Bekijk deze video » Video: McPlant terug bij McDonald's, 'Is niet vegetarisch' Bekijk deze video » Brand Vught: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Video: oud- ChristenUnie voorzitter Piet Adema nieuwe minister van Landbouw Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afgelopen zaterdagnacht heeft een wolf op de Veluwe in Elspeet zestien schapen en een ram doodgebeten. Op het land liepen in totaal 28 schapen rond. "Dit is diep en diep triest", reageert de schapenhoudster reageert geschokt bij het verlies van de helft van haar kudde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV