CDA'er Henri Bontenbal in Op1: "Ministerie van Financiën in onzekerheid door prijsplafond"

CDA'er Henri Bontenbal in Op1: "Ministerie van Financiën in onzekerheid door prijsplafond"

Woensdag 5 oktober 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

CDA'er <em>Henri Bontenbal</em> in <em>Op1</em>: &quot;Ministerie van Financiën in onzekerheid door prijsplafond&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De overheid begint er nu toch álles aan te doen om de bestaanszekerheid van Nederlanders te garanderen, ondanks de torenhoge gas- en energieprijzen. Er komt namelijk niet alleen een prijsplafond voor de gasrekening, maar ook voor de energierekening. Henri Bontenbal, Tweede Kamerlid namens het CDA, stelt dat het ministerie van Financiën nu in grote onzekerheid verkeert, omdat niet precies duidelijk is wat het gaat kosten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
CDA'er Henri Bontenbal in Op1: "Ministerie van Financiën in onzekerheid door prijsplafond"

De overheid begint er nu toch álles aan te doen om de bestaanszekerheid van Nederlanders te garanderen, ondanks de torenhoge gas- en energieprijzen. Er komt namelijk niet alleen een prijsplafond voor de gasrekening, maar ook voor de energierekening. Henri Bontenbal, Tweede Kamerlid namens het CDA, stelt dat het ministerie van Financiën nu in grote onzekerheid verkeert, omdat niet precies duidelijk is wat het gaat kosten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's