Lammert de Bruin is in de ban van gospel: "Bijna spirituele ervaring" (Op1)

Lammert de Bruin is in de ban van gospel: "Bijna spirituele ervaring" (Op1)

Woensdag 5 oktober 2022 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Lammert de Bruin</em> is in de ban van gospel: &quot;Bijna spirituele ervaring&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Utrecht is momenteel een tentoonstelling over gospelmuziek te zien. Dat wordt door velen gezien als iets typisch Amerikaans, maar de muziek is ook in Nederland springlevend. Shirma Rouse is natuurlijk de bekendste pleitbezorger van gospel in ons land, maar ook Lammert de Bruin blijkt helemaal in de ban te zijn van deze muziek. Volgens hem is gospel in staat je een "bijna spirituele ervaring" te bieden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lammert de Bruin is in de ban van gospel: "Bijna spirituele ervaring" (Op1)

In Utrecht is momenteel een tentoonstelling over gospelmuziek te zien. Dat wordt door velen gezien als iets typisch Amerikaans, maar de muziek is ook in Nederland springlevend. Shirma Rouse is natuurlijk de bekendste pleitbezorger van gospel in ons land, maar ook Lammert de Bruin blijkt helemaal in de ban te zijn van deze muziek. Volgens hem is gospel in staat je een "bijna spirituele ervaring" te bieden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's