Angela de Jong in Op1: "De Bevers winnen Gouden Televizier-Ring"

Angela de Jong in Op1: "De Bevers winnen Gouden Televizier-Ring"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Angela de Jong in <em>Op1</em>: &quot;De Bevers winnen <em>Gouden Televizier-Ring</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Bevers zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Vanavond zien we dan eindelijk wie deze prijs echt zal gaan winnen. Naast De Bevers zijn ook Even tot hier en Het Jachtseizoen genomineerd voor de ring. OneerlijkAngela de Jong die gisteren bij Op1 aan tafel zat, denkt dat De Bevers gaan winnen, hoewel ze het hier niet mee eens is vanwege de lage kijkcijfers: ''Het is heel knap dat hij zijn achterban in beweging krijgt. Ik geloof dat de hele provincie meedoet." Omdat John de Bever niet veel bekijks trekt vindt ze het oneerlijk als zij echt zouden winnen: "Dit zegt dat de prijs behooorlijk failliet is. Er moet iets veranderen." Bekijk het fragment van Op1 met Angela de Jong hierboven. Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lammert de Bruin is in de ban van gospel: "Bijna spirituele ervaring" (Op1) Bekijk deze video » Zien: Shirma Rouse en andere gasten zingen spontaan 'We Shall Overcome' in Op1 Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong in Op1: "De Bevers winnen Gouden Televizier-Ring"

De Bevers zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Vanavond zien we dan eindelijk wie deze prijs echt zal gaan winnen. Naast De Bevers zijn ook Even tot hier en Het Jachtseizoen genomineerd voor de ring.

Oneerlijk
Angela de Jong die gisteren bij Op1 aan tafel zat, denkt dat De Bevers gaan winnen, hoewel ze het hier niet mee eens is vanwege de lage kijkcijfers: ''Het is heel knap dat hij zijn achterban in beweging krijgt. Ik geloof dat de hele provincie meedoet." Omdat John de Bever niet veel bekijks trekt vindt ze het oneerlijk als zij echt zouden winnen: "Dit zegt dat de prijs behooorlijk failliet is. Er moet iets veranderen." Bekijk het fragment van Op1 met Angela de Jong hierboven.

Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV