Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een korte onderbreking vanwege de serie Rampvlucht is Spoorloos vanaf vanavond weer terug op NPO 1. Derk Bolt en zijn team zetten opnieuw alles op alles om uit elkaar gerukte families weer bij elkaar te brengen. FrankrijkDeze week het verhaal van Sarah. Zij woont na de scheiding van haar ouders bij haar oma van vaders kant in Frankrijk. Volgens afspraak wordt ze daar voor een paar bezoekuren opgehaald door haar moeder, maar die brengt Sarah nooit meer terug. Ze neemt de vierjarige Sarah mee naar de ouders van een vriendin in Rotterdam. AntwoordenAlsof dat nog niet erg genoeg was, vertrekt de moeder van Sarah vervolgens met de noorderzon. Als Sarah volwassen is, vindt ze zelf haar vader terug. Als hij twee jaar geleden overlijdt, wil Sarah antwoorden van haar moeder en eindelijk horen waarom ze destijds is achtergelaten bij wildvreemden. Kan ze haar moeder vergeven? Bekijk ook Break Free over de spoorloos verdwenen Sophia Koetsier zeven jaar geleden (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 10 October 2022 om 22:15

Na een korte onderbreking vanwege de serie Rampvlucht is Spoorloos vanaf vanavond weer terug op NPO 1. Derk Bolt en zijn team zetten opnieuw alles op alles om uit elkaar gerukte families weer bij elkaar te brengen.

Frankrijk
Deze week het verhaal van Sarah. Zij woont na de scheiding van haar ouders bij haar oma van vaders kant in Frankrijk. Volgens afspraak wordt ze daar voor een paar bezoekuren opgehaald door haar moeder, maar die brengt Sarah nooit meer terug. Ze neemt de vierjarige Sarah mee naar de ouders van een vriendin in Rotterdam.

Antwoorden
Alsof dat nog niet erg genoeg was, vertrekt de moeder van Sarah vervolgens met de noorderzon. Als Sarah volwassen is, vindt ze zelf haar vader terug. Als hij twee jaar geleden overlijdt, wil Sarah antwoorden van haar moeder en eindelijk horen waarom ze destijds is achtergelaten bij wildvreemden. Kan ze haar moeder vergeven?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Actuele video's

Meer actuele video's