Opsporing Verzocht: Havenhotel in Appeltern dupe van inbrekers

Opsporing Verzocht: Havenhotel in Appeltern dupe van inbrekers

Dinsdag 11 oktober 2022 om 22:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Havenhotel in <em>Appeltern</em> dupe van inbrekers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 oktober terugkijken. In het havenhotel in het Gelderse dorpje Appeltern wordt in de nacht van 29 op 30 mei ingebroken. Drie mannen maakten twee kluizen en een achttal flessen dure champagne buit. Ze reden in een Seat, vermoedelijk een Leon Cupra. Opsporing Verzocht toont beelden van de drie verdachten. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Havenhotel in Appeltern dupe van inbrekers

In het havenhotel in het Gelderse dorpje Appeltern wordt in de nacht van 29 op 30 mei ingebroken. Drie mannen maakten twee kluizen en een achttal flessen dure champagne buit. Ze reden in een Seat, vermoedelijk een Leon Cupra. Opsporing Verzocht toont beelden van de drie verdachten.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's