Shownieuws: Rachel Hazes wil dochter Roxeanne via rechter dwingen om te getuigen

Shownieuws: Rachel Hazes wil dochter Roxeanne via rechter dwingen om te getuigen

<em>Shownieuws</em>: Rachel Hazes wil dochter <em>Roxeanne</em> via rechter dwingen om te getuigen Het moddergevecht van de familie Hazes is een saga die zijn weerga niet kent. Gids.tv zal proberen licht in de duisternis te brengen. Het zit namelijk als volgt: Rachel Hazes sleept haar voormalige beste vriendin voor de rechter. Toen Rachel in 2016 een zenuwinzinking had, werd haar beste vriendin namelijk gemachtigd om als 'voogd' op te treden. Later bleek dat ze misbruik had gemaakt van haar machtiging. Dochter Roxeanne Hazes was óók gemachtigd en Rachel wil nu dat zij getuigt tegen haar beste vriendin, maar dat weigert Roxeanne. Hoe moet dit nu verder? Bram Moszkowicz legt het uit. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Eerste beelden docuserie André Hazes: ‘Ik had een fucking groot probleem’ Bekijk deze video » Shownieuws: Guido den Aantrekker over Story-klacht Roxeanne Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 12 oktober 2022 om 10:25

Het moddergevecht van de familie Hazes is een saga die zijn weerga niet kent. Gids.tv zal proberen licht in de duisternis te brengen. Het zit namelijk als volgt: Rachel Hazes sleept haar voormalige beste vriendin voor de rechter. Toen Rachel in 2016 een zenuwinzinking had, werd haar beste vriendin namelijk gemachtigd om als 'voogd' op te treden. Later bleek dat ze misbruik had gemaakt van haar machtiging. Dochter Roxeanne Hazes was óók gemachtigd en Rachel wil nu dat zij getuigt tegen haar beste vriendin, maar dat weigert Roxeanne. Hoe moet dit nu verder? Bram Moszkowicz legt het uit.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's