Eerste beelden docuserie André Hazes: ‘Ik had een fucking groot probleem’

Eerste beelden docuserie André Hazes: ‘Ik had een fucking groot probleem’

André Hazes is lange tijd buiten de spotlights gebleven, maar daar komt vanaf 20 oktober verandering in. Vanaf dan kun je namelijk kijken naar de documentaireserie over zijn leven. De Videoland-serie gaat onder meer over de problemen die de zanger had in relatie tot alcohol en drugs. Het is nog niet duidelijk in hoeverre Andrés liefdesleven wordt besproken.

Lees verder onder de video.

Eerste beelden docuserie <em>André Hazes</em>: ‘Ik had een fucking groot probleem’ André Hazes is lange tijd buiten de spotlights gebleven, maar daar komt vanaf 20 oktober verandering in. Vanaf dan kun je namelijk kijken naar de documentaireserie over zijn leven. De Videoland-serie gaat onder meer over de problemen die de zanger had in relatie tot alcohol en drugs. Het is nog niet duidelijk in hoeverre Andrés liefdesleven wordt besproken. Lees verder onder de video. ‘Prima als ik niet meer wakker word’Naast zijn verslavingen krijgen de kijkers ook meer te weten over het overlijden van zijn vader en de invloed die dat had op zijn relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne Hazes. In de eerste beelden is te zien dat André een aantal heftige uitspraken doet. “Als ik nu niet meer wakker word, vind ik het echt helemaal prima”, zegt André. “Nu durf ik wel te zeggen dat ik echt een fucking groot probleem had.” De docuserie André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland. In de video hierboven kun je de eerste beelden van de documentaire André Hazes bekijken. Videoland: docuserie André Hazes vanaf deze dag te zien Bekijk deze video » André Hazes-docu: 'Komt de juice ook aan bod?' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden docuserie André Hazes: ‘Ik had een fucking groot probleem’

‘Prima als ik niet meer wakker word’
Naast zijn verslavingen krijgen de kijkers ook meer te weten over het overlijden van zijn vader en de invloed die dat had op zijn relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne Hazes. In de eerste beelden is te zien dat André een aantal heftige uitspraken doet. “Als ik nu niet meer wakker word, vind ik het echt helemaal prima”, zegt André. “Nu durf ik wel te zeggen dat ik echt een fucking groot probleem had.”

De docuserie André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland. In de video hierboven kun je de eerste beelden van de documentaire André Hazes bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV