Usain Bolt zondag in College Tour: ‘Blijf weg van social media’

Usain Bolt zondag in College Tour: ‘Blijf weg van social media’

Usain Bolt is zondag de eerste gast in de aftrap van het nieuwe seizoen van College Tour. De sprintlegende heeft een duidelijk advies voor de studenten, ze moeten vooral wegblijven van social media.

Lees verder onder de video.

Usain Bolt zondag in <em>College Tour</em>: ‘Blijf weg van social media’ Usain Bolt is zondag de eerste gast in de aftrap van het nieuwe seizoen van College Tour. De sprintlegende heeft een duidelijk advies voor de studenten, ze moeten vooral wegblijven van social media. Lees verder onder de video. Usain Bolt leest geen negatieve opmerkingenVolgens Bolt lees je dan ook geen negatieve opmerkingen, het gaat er vooral om hoe jij over jezelf denkt. De sportman heeft geen idee waarom mensen haat verspreiden via social media. “Mensen zijn soms gewoon niet gelukkig met hun leven. Sommige mensen stoppen liever meer energie in het neerhalen van anderen dan zichzelf op te bouwen.” Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 16 oktober wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. College Tour gemist? Lex Hoefhof kritisch op huidige regelgeving technologie Bekijk deze video » Remco Campert (92) overleden: bekijk overzicht van zijn leven (RTL Nieuws) Bekijk deze video »

Usain Bolt leest geen negatieve opmerkingen
Volgens Bolt lees je dan ook geen negatieve opmerkingen, het gaat er vooral om hoe jij over jezelf denkt. De sportman heeft geen idee waarom mensen haat verspreiden via social media. “Mensen zijn soms gewoon niet gelukkig met hun leven. Sommige mensen stoppen liever meer energie in het neerhalen van anderen dan zichzelf op te bouwen.”

Bekijk het fragment van College Tour hierboven.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 16 oktober wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV