Remco Campert (92) overleden: bekijk overzicht van zijn leven (RTL Nieuws)

Remco Campert (92) overleden: bekijk overzicht van zijn leven (RTL Nieuws)

Remco Campert is overleden, zo heeft zijn uitgeverij De Bezige Bij maandag bekendgemaakt. Campert werd 92 jaar, en hij wordt gezien als een van de grote dichters uit de Nederlandse geschiedenis. Campert heeft in zijn leven enorm veel geschreven, waaronder de bekende roman Het leven is vurrukkulluk. De laatste jaren van zijn leven deed hij het rustiger aan.

Bekijk het overzicht van het leven van Remco Campert van RTL Nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Remco Campert</em> (92) overleden: bekijk overzicht van zijn leven (<em>RTL Nieuws</em>) Remco Campert is overleden, zo heeft zijn uitgeverij De Bezige Bij maandag bekendgemaakt. Campert werd 92 jaar, en hij wordt gezien als een van de grote dichters uit de Nederlandse geschiedenis. Campert heeft in zijn leven enorm veel geschreven, waaronder de bekende roman Het leven is vurrukkulluk. De laatste jaren van zijn leven deed hij het rustiger aan. Bekijk het overzicht van het leven van Remco Campert van RTL Nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn interview bij College Tour Bekijk deze video » Schrijver Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn ode aan de traplift Bekijk deze video » Remco Campert schreef honderden brieven aan Kees van Kooten (DWDD) Bekijk deze video »
Nieuws :
Remco Campert (92) overleden: bekijk overzicht van zijn leven (RTL Nieuws)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV