Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Realityserie Andy & Melisa is sinds enkele weken weer terug op televisie. In dit programma volgen we voormalig topvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw, Melisa Schaufeli, in hun dagelijks leven. Dat levert hilarische momenten op. Alle fragmenten uit deze uitzending Andy van der Meijde geniet meer van dames dan van padel (Andy & Melisa) Bekijk deze video » ZenuwinzinkingHet veelbesproken koppel wordt in Spanje weer herenigd. Andy en Melisa gaan op geheel eigen wijze op onderzoek uit om wat cultuur te snuiven. En Melisa krijgt bijna een zenuwinzinking als er iets mis blijkt te zijn met haar prestigeproject. Gaat dit nog wel goedkomen? HuisDe laatste tijd lijkt Andy van der Meijde bijna niet van televisie te slaan. Hij schuift elke maandag en vrijdag aan in de voetbaltalkshow Veronica Offside op Veronica en is op dezelfde zender te zien met het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, samen met Wesley Sneijder. Bekijk ook Nieuw seizoen Andy & Melisa: Andy mag geen eten halen van Melisa tijdens het shoppen Bekijk deze video » Video: Melisa klapt in Veronica Offside uit de school over Andy van der Meijde Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Realityserie Andy & Melisa is sinds enkele weken weer terug op televisie. In dit programma volgen we voormalig topvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw, Melisa Schaufeli, in hun dagelijks leven. Dat levert hilarische momenten op.

Zenuwinzinking
Het veelbesproken koppel wordt in Spanje weer herenigd. Andy en Melisa gaan op geheel eigen wijze op onderzoek uit om wat cultuur te snuiven. En Melisa krijgt bijna een zenuwinzinking als er iets mis blijkt te zijn met haar prestigeproject. Gaat dit nog wel goedkomen?

Huis
De laatste tijd lijkt Andy van der Meijde bijna niet van televisie te slaan. Hij schuift elke maandag en vrijdag aan in de voetbaltalkshow Veronica Offside op Veronica en is op dezelfde zender te zien met het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, samen met Wesley Sneijder.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andy & Melisa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV