Ronnie Degen over 25 jaar Zwarte Cross: "Lekkere Achterhoekse nuchterheid"

Ronnie Degen over 25 jaar Zwarte Cross: "Lekkere Achterhoekse nuchterheid"

Saturday 15 October 2022 om 00:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Wat begon als een jongensdroom van twee vrienden groeide uit tot het grootste festival van Nederland: de Zwarte Cross bestaat namelijk 25 jaar. Wat is eigenlijk het geheim achter het Oer-Hollandse festival?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ronnie Degen</em> over 25 jaar <em>Zwarte Cross</em>: &quot;Lekkere Achterhoekse nuchterheid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wat begon als een jongensdroom van twee vrienden groeide uit tot het grootste festival van Nederland: de Zwarte Cross bestaat namelijk 25 jaar. Wat is eigenlijk het geheim achter het Oer-Hollandse festival? Tekst gaat verder onder de video. Documentaire Zwarte CrossFestivaldirecteur Ronnie Degen vertelt in Op1 samen met Lars Gierveld, die een documentaire over het Achterhoekse volksfeest maakte, en met superfans Mark en Patrick, wat het festival zo bijzonder maakt: "Wij laten zien hoe feest gevierd kan worden zonder de stadse mentaliteiten, gewoon met de lekkere Achterhoekse nuchterheid!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ronnie Degen over 25 jaar Zwarte Cross: "Lekkere Achterhoekse nuchterheid"

Documentaire Zwarte Cross
Festivaldirecteur Ronnie Degen vertelt in Op1 samen met Lars Gierveld, die een documentaire over het Achterhoekse volksfeest maakte, en met superfans Mark en Patrick, wat het festival zo bijzonder maakt: "Wij laten zien hoe feest gevierd kan worden zonder de stadse mentaliteiten, gewoon met de lekkere Achterhoekse nuchterheid!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's