Zien: Sneren naar Rachel Hazes in nieuwe single dochter Roxeanne?

Zien: Sneren naar Rachel Hazes in nieuwe single dochter Roxeanne?

Zaterdag 15 oktober 2022 om 22:01

Roxeanne Hazes heeft weer een nieuwe single op de planning en geeft de fans alvast een voorproefje via Spotify. Het lijkt er echter op dat 'Rox' een aantal verwijzingen naar de ruzie met haar moeder Rachel Hazes in verstopt heeft in haar nieuwe hit.

Zien: Sneren naar <em>Rachel Hazes</em> in nieuwe single dochter <em>Roxeanne</em>? Roxeanne Hazes heeft weer een nieuwe single op de planning en geeft de fans alvast een voorproefje via Spotify. Het lijkt er echter op dat 'Rox' een aantal verwijzingen naar de ruzie met haar moeder Rachel Hazes in verstopt heeft in haar nieuwe hit. Niks meer zeggen?Voorlopig heeft Roxeanne besloten niks meer over de hele kwestie in de media te zeggen, maar in het liedje zegt ze eigenlijk genoeg. Dat vinden ze ook bij RTL Boulevard: "Ja, dit gaat niet over de buurvrouw natuurlijk!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Rachel Hazes wil dochter Roxeanne via rechter dwingen om te getuigen Bekijk deze video » Shownieuws: Guido den Aantrekker over Story-klacht Roxeanne Hazes Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Sneren naar Rachel Hazes in nieuwe single dochter Roxeanne?

Niks meer zeggen?
Voorlopig heeft Roxeanne besloten niks meer over de hele kwestie in de media te zeggen, maar in het liedje zegt ze eigenlijk genoeg. Dat vinden ze ook bij RTL Boulevard: "Ja, dit gaat niet over de buurvrouw natuurlijk!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's