Video: grote brand in woning centrum Amsterdam, 18 omwonenden geëvacueerd

Video: grote brand in woning centrum Amsterdam, 18 omwonenden geëvacueerd

Zaterdag 8 oktober 2022 om 12:09

Video: <em>grote brand</em> in woning centrum Amsterdam, 18 omwonenden geëvacueerd In een woning in een appartementencomplex in de Amsterdamse binnenstad is zaterdagochtend vroeg een grote brand uitgebroken na een explosie. Volgens de brandweer moesten achttien bewoners van het pand aan het Zuiderkerkhof hun huis uit. Niemand raakte gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: 'Tayrell W. (FC Volendam) betrokken bij mishandeling Club Air Amsterdam' Bekijk deze video » Video: heeft Marc Dutroux ook Tanja Groen ontvoerd en vermoord? Bekijk deze video » Hoofdverdachte Sanil B. erkent misdragen in Mallorca: "Kan niet verklaren waarom" Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in een appartementencomplex in de Amsterdamse binnenstad is zaterdagochtend vroeg een grote brand uitgebroken na een explosie. Volgens de brandweer moesten achttien bewoners van het pand aan het Zuiderkerkhof hun huis uit. Niemand raakte gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's