Linda de Mol in Miljoenenjacht tegen koffermeisjes: 'Ik zeg niks meer tegen jullie hoor'

Linda de Mol in Miljoenenjacht tegen koffermeisjes: 'Ik zeg niks meer tegen jullie hoor'

Maandag 17 oktober 2022 om 11:02

Linda de Mol kwam zondagavond in Miljoenenjacht terug op een grap van een week eerder, toen ze een koffermeisje op komische wijze corrigeerde omdat zij met 'angstige' blik een koffer openmaakte. Dat leverde nogal wat commotie op en daar kwam De Mol nu dus op terug: 'Ik zeg niks meer tegen jullie hoor want anders ben ik jullie aan het berispen.'

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder

Linda de Mol in <em>Miljoenenjacht</em> tegen koffermeisjes: 'Ik zeg niks meer tegen jullie hoor' Linda de Mol kwam zondagavond in Miljoenenjacht terug op een grap van een week eerder, toen ze een koffermeisje op komische wijze corrigeerde omdat zij met 'angstige' blik een koffer openmaakte. Dat leverde nogal wat commotie op en daar kwam De Mol nu dus op terug: 'Ik zeg niks meer tegen jullie hoor want anders ben ik jullie aan het berispen.' Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Linda de Mol tegen koffermeisje: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?' (Miljoenenjacht) Bekijk deze video » Bijzondere taferelen bij Miljoenenjacht: Winston brengt twee keer 107.000 euro in "middle of nowhere" Bekijk deze video » Miljoenenjacht: daredevil Yvonne neemt 107.000 euro mee naar huis Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's