Rob Goossens over interview Glennis Grace in Jinek: 'Ik had het niet gedaan!'

Rob Goossens over interview Glennis Grace in Jinek: 'Ik had het niet gedaan!'

<em>Rob Goossens</em> over interview Glennis Grace in <em>Jinek</em>: 'Ik had het niet gedaan!' Gisteravond werd in RTL Boulevard al vooruitgeblikt op het tell all-interview van Glennis Grace in Jinek. Zowel Aran Bade als Rob Goossens werd opgetrommeld om een mening te geven over het charme-offensief van de zangeres, die na de beruchte 'Jumbo-mishandeling' flink uit de gratie is geraakt. Volgens Goossens is de carrière van Glennis sinds de mishandeling 'een opeenstapeling van rampen' en hij was dan ook zeker niet aangeschoven bij Jinek, een week voordat de zaak in de rechtbank wordt behandeld. Daar is televisiekijkend Nederland het mee eens: Glennis Grace werd volledig kapotgemaakt op Twitter. Bekijk het gesprek met Aran Bade en Rob Goossens hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Theatrale Glennis Grace verzucht in Jinek: 'Ik word gecanceld en mis mijn werk heel erg' Bekijk deze video » Glennis Grace gaf duw in gezicht Jumbo-medewerker: 'Ik kreeg een black-out' Bekijk deze video » Glennis Grace ontkent beschuldiging van bedreiging: 'Totaal niet waar!' (Jinek) Bekijk deze video »
Entertainment :
Rob Goossens over interview Glennis Grace in Jinek: 'Ik had het niet gedaan!'
Woensdag 19 oktober 2022 om 10:23

Gisteravond werd in RTL Boulevard al vooruitgeblikt op het tell all-interview van Glennis Grace in Jinek. Zowel Aran Bade als Rob Goossens werd opgetrommeld om een mening te geven over het charme-offensief van de zangeres, die na de beruchte 'Jumbo-mishandeling' flink uit de gratie is geraakt. Volgens Goossens is de carrière van Glennis sinds de mishandeling 'een opeenstapeling van rampen' en hij was dan ook zeker niet aangeschoven bij Jinek, een week voordat de zaak in de rechtbank wordt behandeld. Daar is televisiekijkend Nederland het mee eens: Glennis Grace werd volledig kapotgemaakt op Twitter.

Bekijk het gesprek met Aran Bade en Rob Goossens hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's