Hart van Nederland gemist? Bloemenzee groeit bij het Hebehuis in Vught

Hart van Nederland gemist? Bloemenzee groeit bij het Hebehuis in Vught

Donderdag 20 oktober 2022 om 23:06

Wie bloemen wil leggen of een andere steunbetuiging wil afgeven voor het overlijden van Hebe en Sanne, kan dat het beste doen bij het HebeHuis in Vught. Langzamerhand verandert de plek in een bloemenzee. "Het leeft ontzettend in Vught", aldus buurtbewoners.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Bloemenzee groeit bij het <em>Hebehuis</em> in Vught Wie bloemen wil leggen of een andere steunbetuiging wil afgeven voor het overlijden van Hebe en Sanne, kan dat het beste doen bij het HebeHuis in Vught. Langzamerhand verandert de plek in een bloemenzee. "Het leeft ontzettend in Vught", aldus buurtbewoners. Tekst gaat verder onder de video. BloemenzeeInwoners van Vught en daarbuiten komen af en aan om een bloemetje te leggen. "Het kindje woont bij mij om de hoek. Ik vond dat ik een steentje moest bijdragen", zegt iemand. "De afgelopen dagen zat ik alleen maar voor de televisie. Ik heb alles bijgehouden. Het is heel triest. Het zal je eigen kind maar wezen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HebeHuis in Vught is herdenkplek voor Hebe: eerste bloemen en knuffels neergelegd Bekijk deze video » De Telegraaf: bewoners Vught aangeslagen na vondst Hebe en Sanne (video) Bekijk deze video »
TV :

Bloemenzee
Inwoners van Vught en daarbuiten komen af en aan om een bloemetje te leggen. "Het kindje woont bij mij om de hoek. Ik vond dat ik een steentje moest bijdragen", zegt iemand. "De afgelopen dagen zat ik alleen maar voor de televisie. Ik heb alles bijgehouden. Het is heel triest. Het zal je eigen kind maar wezen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's