Zien: Politie takelt gezonken boot uit de Lek, 35-jarige vrouw nog altijd vermist

Zien: Politie takelt gezonken boot uit de Lek, 35-jarige vrouw nog altijd vermist

De Landelijke Eenheid van de politie onderzoekt zaterdagochtend het pleziervaartuig dat na een aanvaring vrijdag zonk op de Lek in de buurt van het Utrechtse Ameide. Het pleziervaartuig werd vrijdag overvaren door een binnenvaartschip, waarna het zonk.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Politie</em> takelt gezonken boot uit de Lek, <em>35-jarige vrouw</em> nog altijd vermist De Landelijke Eenheid van de politie onderzoekt zaterdagochtend het pleziervaartuig dat na een aanvaring vrijdag zonk op de Lek in de buurt van het Utrechtse Ameide. Het pleziervaartuig werd vrijdag overvaren door een binnenvaartschip, waarna het zonk. Tekst gaat verder onder de video. Vrouw nog vermistEen 35-jarige vrouw uit Veenendaal, naar wie massaal wordt gezocht na de botsing, wordt nog steeds vermist Ook andere mensen waren op het pleziervaartuig aanwezig, maar die hebben zelf de wal kunnen bereiken. Ze zijn daar opgevangen door de hulpdiensten. Het is nog niet duidelijk of het binnenvaartschip ook is beschadigd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Botsing rondvaartboot en watertaxi bij Erasmusbrug: bekijk beelden van reddingsactie Bekijk deze video » Video: 35-jarige vrouw uit Veenendaal vermist na aanvaring met plezierboot op Lek Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vrouw nog vermist
Een 35-jarige vrouw uit Veenendaal, naar wie massaal wordt gezocht na de botsing, wordt nog steeds vermist Ook andere mensen waren op het pleziervaartuig aanwezig, maar die hebben zelf de wal kunnen bereiken. Ze zijn daar opgevangen door de hulpdiensten. Het is nog niet duidelijk of het binnenvaartschip ook is beschadigd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV