Hart van Nederland: snackbarhouder sluit deuren omdat hij te duurzaam is (video)

Hart van Nederland: snackbarhouder sluit deuren omdat hij te duurzaam is (video)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 12:43

<em>Hart van Nederland</em>: snackbarhouder sluit deuren omdat hij te <em>duurzaam</em> is (video) Snackbarhouder Pieter sluit twee dagen de deuren omdat hij te duurzaam bezig is. En daardoor verbruikt hij te weinig elektriciteit. Als Pieter de heaters buiten en de lampen binnen en buiten aan zou laten, dan zou dat voor hem goedkoper zijn. Dan komt hij namelijk wel voor subsidie in aanmerking. Waarom doet Pieter dat niet en wat zijn de gevolgen voor zijn onderneming? Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Collge Tour gemist? In 2035 kan iedereen duurzaam aan het rijden zijn Bekijk deze video » Ik woke van jou: Amber wil kapitalisme omverwerpen Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: zijn 'duurzame' vakantie's onzin? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Snackbarhouder Pieter sluit twee dagen de deuren omdat hij te duurzaam bezig is. En daardoor verbruikt hij te weinig elektriciteit. Als Pieter de heaters buiten en de lampen binnen en buiten aan zou laten, dan zou dat voor hem goedkoper zijn. Dan komt hij namelijk wel voor subsidie in aanmerking. Waarom doet Pieter dat niet en wat zijn de gevolgen voor zijn onderneming?

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's