Tweede vrije training GP van Verenigde Staten: Max Verstappen zevende (video)

Tweede vrije training GP van Verenigde Staten: Max Verstappen zevende (video)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 11:18

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Charles Leclerc heeft in de tweede vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin de snelste tijd neergezet. Max Verstappen werd zevende.

Lees verder onder de video.

Tweede vrije training GP van Verenigde Staten: <em>Max Verstappen</em> zevende (video) Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken. Charles Leclerc heeft in de tweede vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin de snelste tijd neergezet. Max Verstappen werd zevende. Lees verder onder de video. BandenHet was een weinig opwindende training, omdat de oefensessie vooral in het teken stond van het testen van de nieuwe banden van Pirelli. De bandenleverancier heeft feedback nodig op de banden die ze voor komend seizoen ontwikkelen. De Formule 1 GP van Verenigde Staten is op zondag 23 oktober om 21.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 21 oktober zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Amber Brantsen over kampioenschap Max Verstappen: 'Wil je niet op deze manier' (video) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Verenigde Staten 2022 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Tweede vrije training GP van Verenigde Staten: Max Verstappen zevende (video)

Banden
Het was een weinig opwindende training, omdat de oefensessie vooral in het teken stond van het testen van de nieuwe banden van Pirelli. De bandenleverancier heeft feedback nodig op de banden die ze voor komend seizoen ontwikkelen.

De Formule 1 GP van Verenigde Staten is op zondag 23 oktober om 21.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 21 oktober zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's