Per Seconde Wijzer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Per Seconde Wijzer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Per Seconde Wijzer gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de weken voor de start van het WK voetbal in Qatar draagt Met het Mes op Tafel het kennisquiz-stokje weer over aan Per seconde wijzer. Deze klassieker van de Nederlandse televisie is nog altijd mateloos populair. CategorieënKandidaten mogen in Per seconde wijzer meedoen in een categorie naar keuze: Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Sport, Tegenwoordige Tijd en Wetenschap. In elke aflevering spelen ze in tweehonderd seconden vier vragen met negen antwoordmogelijkheden. Naarmate het spel vordert moeten de kandidaten steeds meer vragen goed beantwoorden. JokersIn de eerste ronde moeten ze bijvoorbeeld vijf van de negen antwoorden goed hebben, in de laatste ronde - waarin ruim 7500 euro verdiend kan worden - moet alles goed zijn. Elke vraag die volledig goed beantwoord is levert de spelers een joker op, die ingezet kan worden om een fout antwoord weg te strepen. Het inzetten van een joker kost echter ook tijd.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 24 October 2022 om 20:33

In de weken voor de start van het WK voetbal in Qatar draagt Met het Mes op Tafel het kennisquiz-stokje weer over aan Per seconde wijzer. Deze klassieker van de Nederlandse televisie is nog altijd mateloos populair.

Categorieën
Kandidaten mogen in Per seconde wijzer meedoen in een categorie naar keuze: Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Sport, Tegenwoordige Tijd en Wetenschap. In elke aflevering spelen ze in tweehonderd seconden vier vragen met negen antwoordmogelijkheden. Naarmate het spel vordert moeten de kandidaten steeds meer vragen goed beantwoorden.

Jokers
In de eerste ronde moeten ze bijvoorbeeld vijf van de negen antwoorden goed hebben, in de laatste ronde - waarin ruim 7500 euro verdiend kan worden - moet alles goed zijn. Elke vraag die volledig goed beantwoord is levert de spelers een joker op, die ingezet kan worden om een fout antwoord weg te strepen. Het inzetten van een joker kost echter ook tijd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Per Seconde Wijzer

Actuele video's

Meer actuele video's