Bram Moszkowicz slacht Glennis Grace na Jinek-interview: 'Ik zie het somber in'

Bram Moszkowicz slacht Glennis Grace na Jinek-interview: 'Ik zie het somber in'

Bram Moszkowicz slacht <em>Glennis Grace</em> na <em>Jinek</em>-interview: 'Ik zie het somber in' Bram Moszkowicz is dertig jaar advocaat geweest en heeft in die hoedanigheid geen goed woord over voor het interview dat Glennis Grace dinsdag bij Jinek gaf. Net als veel kijkers zag hij dat het verhaal van Glennis vol tegenstrijdigheden zat. Zo goochelde Glennis met de tijd tussen de incidenten en had ze het eerst over een duw in het gezicht van een Jumbo-medewerker en gaf ze later toe een klap te hebben gegeven, om dat vervolgens weer terug te draaien. "Ik hoop dat ze het volgende week woensdag bij de rechtbank beter doet, want anders zie ik het somber in." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Theatrale Glennis Grace verzucht in Jinek: 'Ik word gecanceld en mis mijn werk heel erg' Bekijk deze video » Glennis bij Jinek: gezicht Wouter de Winther spreekt boekdelen Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Johan Derksen sloopt Glennis Grace: "Geen teksten, ordinair viswijf" Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 20 oktober 2022 om 08:44

Bram Moszkowicz is dertig jaar advocaat geweest en heeft in die hoedanigheid geen goed woord over voor het interview dat Glennis Grace dinsdag bij Jinek gaf. Net als veel kijkers zag hij dat het verhaal van Glennis vol tegenstrijdigheden zat. Zo goochelde Glennis met de tijd tussen de incidenten en had ze het eerst over een duw in het gezicht van een Jumbo-medewerker en gaf ze later toe een klap te hebben gegeven, om dat vervolgens weer terug te draaien. "Ik hoop dat ze het volgende week woensdag bij de rechtbank beter doet, want anders zie ik het somber in."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's