ZIEN: Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette-presentatrice

ZIEN: Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette-presentatrice

ZIEN: <em>Monica Geuze</em> is de nieuwe <em>Bachelorette</em>-presentatrice Vandaag maakte Videoland bekend dat Monica Geuze exclusief aan de slag gaat bij de streamingdienst. "Bij Videoland voel ik me zo thuis, dat het niet meer dan een logische stap is om een exclusieve verbintenis aan te gaan", laat de brunette in een verklaring weten. "Wat ik precies allemaal ga doen, gaan jullie nog horen, maar het eerste wat ik bekend kan maken, is dat ik als presentatrice van De Bachelorette Sylvia Geersen ga bijstaan in haar zoektocht naar liefde", voegt ze toe. __Bekijk hierboven Monica's videoboodschap over haar nieuwe job bij 'De Bachelorette'. 'De Bachelorette' is in het voorjaar te zien bij Videoland. Bekijk ook Bekijk de promo: Sylvia Geersen op zoek naar droomman in The Bachelorette Bekijk deze video » Ex-man van Bachelorette-Sylvia Geersen: "We zijn nog steeds getrouwd!" (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vandaag maakte Videoland bekend dat Monica Geuze exclusief aan de slag gaat bij de streamingdienst. "Bij Videoland voel ik me zo thuis, dat het niet meer dan een logische stap is om een exclusieve verbintenis aan te gaan", laat de brunette in een verklaring weten. "Wat ik precies allemaal ga doen, gaan jullie nog horen, maar het eerste wat ik bekend kan maken, is dat ik als presentatrice van De Bachelorette Sylvia Geersen ga bijstaan in haar zoektocht naar liefde", voegt ze toe.

__Bekijk hierboven Monica's videoboodschap over haar nieuwe job bij 'De Bachelorette'. 'De Bachelorette' is in het voorjaar te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV