Kijk: postbodes die wegrennen, dit is het engste halloweenhuis

Kijk: postbodes die wegrennen, dit is het engste halloweenhuis

Donderdag 27 oktober 2022 om 11:01

Griezelen, kostuums en heel veel snoep, het hoort allemaal bij Halloween. Een gezin in Zoetermeer neemt dit wel heel serieus en heeft hun huis voor een week omgetoverd tot een waar spookhuis.

Kinderen durven geen folders te brengen en postbodes rennen weg bij het zien van dit huis. De grote bangmaker is een doodshoofd die met een sensor afgaat.

Bekijk hieronder het spookhuis bij De Telegraaf.

Kijk: postbodes die wegrennen, dit is het engste halloweenhuis Griezelen, kostuums en heel veel snoep, het hoort allemaal bij Halloween. Een gezin in Zoetermeer neemt dit wel heel serieus en heeft hun huis voor een week omgetoverd tot een waar spookhuis. Kinderen durven geen folders te brengen en postbodes rennen weg bij het zien van dit huis. De grote bangmaker is een doodshoofd die met een sensor afgaat. Bekijk hieronder het spookhuis bij De Telegraaf. Rattenplaag in Amsterdam-Noord: 'Misschien kunnen we de wolf op ze afsturen' (video) Bekijk deze video » Saskia Belleman over Jumbo-beelden: "Glennis Grace geeft agressief een duw en knietje" Bekijk deze video »
TV :
Kijk: postbodes die wegrennen, dit is het engste halloweenhuis

Actuele video's

Meer actuele video's