Shownieuws: 'Sarah van Soelen wilde niet in Hazes-docu maar baalt daar nu toch van'

Shownieuws: 'Sarah van Soelen wilde niet in Hazes-docu maar baalt daar nu toch van'

Vrijdag 28 oktober 2022 om 10:22

Sarah van Soelen, André's ex voor zijn nieuwste ex Sarah2, wilde niet in Hazes' veelbesproken docuserie maar blijkt er nu toch een beetje van te balen dat ze er niet echt in voorkomt: 'Zij voelt zich een beetje gepasseerd. André is in de docu best wel summier over haar betrokkenheid bij zijn hele herstelproces', vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Veel verdriet
Sarah zou André zo ongeveer zelf naar de Spaanse afkickkliniek hebben geschopt en werd vervolgens precies op die plek aan de kant gezet: 'Zij heeft daar heel veel verdriet van gehad en ze klaagt nu ook feitelijk een beetje dat ze er bekaaid vanaf komt in de docu', aldus Den Aantrekker. Bart Ettekoven, ook aanwezig in de studio, snapt er helemaal niets meer van: 'Maar zij wilde er toch zelf niet in!?'

Bekijk het fragment van Shownieuws over Sarah van Soelen hieronder

Shownieuws: '<em>Sarah van Soelen</em> wilde niet in Hazes-docu maar baalt daar nu toch van' Sarah van Soelen, André's ex voor zijn nieuwste ex Sarah2, wilde niet in Hazes' veelbesproken docuserie maar blijkt er nu toch een beetje van te balen dat ze er niet echt in voorkomt: 'Zij voelt zich een beetje gepasseerd. André is in de docu best wel summier over haar betrokkenheid bij zijn hele herstelproces', vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Veel verdrietSarah zou André zo ongeveer zelf naar de Spaanse afkickkliniek hebben geschopt en werd vervolgens precies op die plek aan de kant gezet: 'Zij heeft daar heel veel verdriet van gehad en ze klaagt nu ook feitelijk een beetje dat ze er bekaaid vanaf komt in de docu', aldus Den Aantrekker. Bart Ettekoven, ook aanwezig in de studio, snapt er helemaal niets meer van: 'Maar zij wilde er toch zelf niet in!?' Bekijk het fragment van Shownieuws over Sarah van Soelen hieronder Bekijk ook Hazes-soap: 'Sarah2 gedumpt en André gaat toch weer voor Monique' (Shownieuws) Bekijk deze video » André Hazes kijkt terug op laatste show met gemengde gevoelens: ‘Tot snel’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's