Zien: Geert Wilders krijgt "nauwelijks de kans uit te praten" in WNL op Zondag

Zien: Geert Wilders krijgt "nauwelijks de kans uit te praten" in WNL op Zondag

Zondag was Geert Wilders te gast in WNL op Zondag, maar volgens de vele reacties op de uitzending kreeg de PVV-leider nauwelijks de kans om uit te praten. Gespreksleider Rick Nieman zou "te aanwezig" zijn.

Zien: <em>Geert Wilders</em> krijgt &quot;nauwelijks de kans uit te praten&quot; in <em>WNL op Zondag</em> Zondag was Geert Wilders te gast in WNL op Zondag, maar volgens de vele reacties op de uitzending kreeg de PVV-leider nauwelijks de kans om uit te praten. Gespreksleider Rick Nieman zou "te aanwezig" zijn. "Bekijk het maar"De partijleider van de Partij voor de Vrijheid heeft een boodschap en lijkt daar ook een dekking voor te hebben en hij wordt daarover kritisch bevraagd: "Het kabinet doet het niet. We leven in een land waar de asielzoekers alles krijgen en de normale Nederlander wordt tegen gezegd: bekijk het maar." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Geert Wilders krijgt "nauwelijks de kans uit te praten" in WNL op Zondag

"Bekijk het maar"
De partijleider van de Partij voor de Vrijheid heeft een boodschap en lijkt daar ook een dekking voor te hebben en hij wordt daarover kritisch bevraagd: "Het kabinet doet het niet. We leven in een land waar de asielzoekers alles krijgen en de normale Nederlander wordt tegen gezegd: bekijk het maar."

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV