Zie: Jack van Gelder vraagt Frank Dane ten huwelijk op Radio 538

Zie: Jack van Gelder vraagt Frank Dane ten huwelijk op Radio 538

Maandag 31 oktober 2022 om 19:16

Jack van Gelder vraagt Frank Dane ten huwelijk op de radio, waarop Frank zegt: "Oh Jack, eindelijk. Ik heb hier zolang op gewacht." Jack: "Ik weet het, maar als ik op mijn kniën ga zitten dan kom ik er niet meer af."

Huis van Oranje
Vervolgens nodigt Jack het Radio 538-team ook uit voor Het Huis van Oranje. Artiesten als Flemming, Xander de Buisonjé, La Fuente en Diggy Dex treden op. En één ding is zeker, Jack van Gelder pakt zelf ook even de microfoon.

Bekijk hieronder de video van Radio 538.

Zie: <em>Jack van Gelder</em> vraagt Frank Dane ten huwelijk op Radio 538 Jack van Gelder vraagt Frank Dane ten huwelijk op de radio, waarop Frank zegt: "Oh Jack, eindelijk. Ik heb hier zolang op gewacht." Jack: "Ik weet het, maar als ik op mijn kniën ga zitten dan kom ik er niet meer af." Huis van OranjeVervolgens nodigt Jack het Radio 538-team ook uit voor Het Huis van Oranje. Artiesten als Flemming, Xander de Buisonjé, La Fuente en Diggy Dex treden op. En één ding is zeker, Jack van Gelder pakt zelf ook even de microfoon. Bekijk hieronder de video van Radio 538. Bekijk ook Hans Kraay jr. pakt Bas Nijhuis aan in BEAU: "Jij bent echt een slechte VAR!" Bekijk deze video » Renze gemist? Jack van Gelder over Wimbledon-finalist Kyrgios: "Niet goed bij zijn hoofd" Bekijk deze video » Jack van Gelder in HLF8 over Forum voor Democratie: 'Het is alleen maar haatzaaien' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's