Jack van Gelder in HLF8 over Forum voor Democratie: 'Het is alleen maar haatzaaien'

Jack van Gelder in HLF8 over Forum voor Democratie: 'Het is alleen maar haatzaaien'

Maandag 24 oktober 2022 om 20:41

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 24 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Jack van Gelder in <em>HLF8</em> over <em>Forum voor Democratie</em>: 'Het is alleen maar haatzaaien' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 24 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder sprak in de talkshow HLF8 de wijze woorden: 'Ik besteed geen woorden aan Forum voor Democratie, ik heb daar gewoon helemaal geen zin in.' In de lange tirade die volgt zet hij fijntjes uiteen dat FvD alleen maar haat zaait. 'Het is zo'n ander gedachtegoed dan waar ik voor sta.' Dit alles naar aanleiding van de beschamende video van FvD-kamerlid Gideon van Meijeren waarin hij journalist Merel Ek intimideert. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Jack van Gelder sprak in de talkshow HLF8 de wijze woorden: 'Ik besteed geen woorden aan Forum voor Democratie, ik heb daar gewoon helemaal geen zin in.' In de lange tirade die volgt zet hij fijntjes uiteen dat FvD alleen maar haat zaait. 'Het is zo'n ander gedachtegoed dan waar ik voor sta.' Dit alles naar aanleiding van de beschamende video van FvD-kamerlid Gideon van Meijeren waarin hij journalist Merel Ek intimideert.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's