Paniek in Expeditie Robinson: het plunderalarm is op rood gezet

Paniek in Expeditie Robinson: het plunderalarm is op rood gezet

Maandag 7 november 2022 om 15:28

In Expeditie Robinson ontstaat er ineens veel onrust, er is namelijk een ‘plunder’ ingezet. Het plunderalarm staat op rood, al weet niemand wat dit precies betekent. In Expeditie Robinson draait het niet alleen om de proeven maar ook om bondjes en vertrouwen. En deze plunder zou kunnen betekenen dat iemand zich niet aan zijn of haar woord heeft gehouden. Het is de grote vraag wie er nu nog te vertrouwen is en wat de gevolgen zijn van de paniek…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Paniek in <em>Expeditie Robinson</em>: het plunderalarm is op rood gezet In Expeditie Robinson ontstaat er ineens veel onrust, er is namelijk een ‘plunder’ ingezet. Het plunderalarm staat op rood, al weet niemand wat dit precies betekent. In Expeditie Robinson draait het niet alleen om de proeven maar ook om bondjes en vertrouwen. En deze plunder zou kunnen betekenen dat iemand zich niet aan zijn of haar woord heeft gehouden. Het is de grote vraag wie er nu nog te vertrouwen is en wat de gevolgen zijn van de paniek… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Zien: Mike Weerts bereikt dieptepunt op Afvallerseiland, 'er zijn wel grenzen' Bekijk deze video » Chatilla van Grinsven reageert op haters na Expeditie Robinson: "Alleen maar lachen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's