Sander Heijne acht kans dat er minder asielzoekers komen 'nul' (Khalid & Sophie)

Sander Heijne acht kans dat er minder asielzoekers komen 'nul' (Khalid & Sophie)

Tuesday 8 November 2022 om 19:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sander Heijne</em> acht kans dat er minder <em>asielzoekers</em> komen 'nul' (<em>Khalid &amp; Sophie</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bij Khalid & Sophie vanavond aan tafel de maker van het programma Nederland Is Vol, Sander Heijne. Sophie wil van hem weten: "Hoe reëel is het om te zeggen: we zorgen dat er minder asielzoekers naar Nederland komen?" Stellig antwoordt Heijne: “De kans dat er minder komen, die lijkt me echt nul.” Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sander Heijne acht kans dat er minder asielzoekers komen 'nul' (Khalid & Sophie)

Bij Khalid & Sophie vanavond aan tafel de maker van het programma Nederland Is Vol, Sander Heijne. Sophie wil van hem weten: "Hoe reëel is het om te zeggen: we zorgen dat er minder asielzoekers naar Nederland komen?" Stellig antwoordt Heijne: “De kans dat er minder komen, die lijkt me echt nul.”

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's