Ruben Brekelmans (VVD) maakt zichzelf belachelijk in Op1 door asielwet te verdedigen

Ruben Brekelmans (VVD) maakt zichzelf belachelijk in Op1 door asielwet te verdedigen

Woensdag 9 november 2022 om 09:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ruben Brekelmans</em> (VVD) maakt zichzelf belachelijk in <em>Op1</em> door asielwet te verdedigen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Blijkbaar is draaikonterij besmettelijk bij de VVD. Tweede Kamerlid Ruben Brekelmans, woordvoerder op het gebied van asiel namens zijn partij, had eerst grote bedenkingen bij de nieuwe asielwet. Die kan gemeenten verplichten asielzoekers op te nemen. Na een gesprekje met de almachtige Mark Rutte is Brekelmans op magische wijze honderdtachtig graden gedraaid. Net als zijn partijgenoten maakt het Kamerlid zich compleet belachelijk door deze actie, maar hij durft het ook nog aan de nieuwe wet te verdedigen in Op1... Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ruben Brekelmans (VVD) maakt zichzelf belachelijk in Op1 door asielwet te verdedigen

Blijkbaar is draaikonterij besmettelijk bij de VVD. Tweede Kamerlid Ruben Brekelmans, woordvoerder op het gebied van asiel namens zijn partij, had eerst grote bedenkingen bij de nieuwe asielwet. Die kan gemeenten verplichten asielzoekers op te nemen. Na een gesprekje met de almachtige Mark Rutte is Brekelmans op magische wijze honderdtachtig graden gedraaid. Net als zijn partijgenoten maakt het Kamerlid zich compleet belachelijk door deze actie, maar hij durft het ook nog aan de nieuwe wet te verdedigen in Op1...

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's