Flemming bij Jinek: 'Ik werd gepest omdat ik met mijn droom bezig was'

Flemming bij Jinek: 'Ik werd gepest omdat ik met mijn droom bezig was'

Woensdag 9 november 2022 om 10:18

Het leven lachte Flemming niet altijd zo toe zoals nu, nu de zanger hit na hit scoort. Op de middelbare school kreeg hij namelijk regelmatig te maken met pesters, vertelde hij dinsdagavond bij Jinek: 'Toen ik in musicals ging spelen was het natuurlijk 'homo dit, homo dat'. Terwijl, ik was natuurlijk gewoon bezig met mijn droom en creativiteit. Dus ik dacht... waarom doen ze dit dan?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Flemming bij <em>Jinek</em>: 'Ik werd gepest omdat ik met mijn droom bezig was' Het leven lachte Flemming niet altijd zo toe zoals nu, nu de zanger hit na hit scoort. Op de middelbare school kreeg hij namelijk regelmatig te maken met pesters, vertelde hij dinsdagavond bij Jinek: 'Toen ik in musicals ging spelen was het natuurlijk 'homo dit, homo dat'. Terwijl, ik was natuurlijk gewoon bezig met mijn droom en creativiteit. Dus ik dacht... waarom doen ze dit dan?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Flemming bij Jinek: 'Ik werd gepest omdat ik met mijn droom bezig was'

Actuele video's

Meer actuele video's