Louis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de aanloop naar het WK voetbal in Qatar, dat op zondag 20 november begint, zendt NPO 1 de documentaire Louis in twee delen uit. Eerder dit jaar verscheen de documentaire in de bioscoop en vanavond is het eerste deel van de film te zien op televisie. Alle fragmenten uit deze uitzending Louis van Gaal tijdens coronacrisis in documentaire: ‘Ik ben gestopt als trainer' Bekijk deze video » KleurrijkHij is één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film Louis schetst filmmaker Geertjan Lassche een uniek portret van Louis van Gaal. Hij blikt terug op hoogte- en dieptepunten in zijn kleurrijke leven. Aan bod komt zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven. Fysieke problemenWe zien de bondscoach onder meer kerst vieren met familie, thuis op de bank aan de wijn met Truus maar ook de eerste fysieke problemen bij de fysiotherapeut. Nog nooit kwam een camera zo dichtbij het persoonlijke leven van Louis van Gaal. Door de gesprekken die hij heeft met nationale en internationale voetbalsterren, maar ook met zijn vrouw Truus en dochters ontstaat een compleet beeld. Bekijk ook Humberto gemist? Jeroen Stekelenburg reageert op geïrriteerde Louis van Gaal Bekijk deze video » Willem Vissers in VI: 'Louis van Gaal heeft Johan Derksen hoog zitten als journalist' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 10 November 2022 om 22:46

In de aanloop naar het WK voetbal in Qatar, dat op zondag 20 november begint, zendt NPO 1 de documentaire Louis in twee delen uit. Eerder dit jaar verscheen de documentaire in de bioscoop en vanavond is het eerste deel van de film te zien op televisie.

Kleurrijk
Hij is één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film Louis schetst filmmaker Geertjan Lassche een uniek portret van Louis van Gaal. Hij blikt terug op hoogte- en dieptepunten in zijn kleurrijke leven. Aan bod komt zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven.

Fysieke problemen
We zien de bondscoach onder meer kerst vieren met familie, thuis op de bank aan de wijn met Truus maar ook de eerste fysieke problemen bij de fysiotherapeut. Nog nooit kwam een camera zo dichtbij het persoonlijke leven van Louis van Gaal. Door de gesprekken die hij heeft met nationale en internationale voetbalsterren, maar ook met zijn vrouw Truus en dochters ontstaat een compleet beeld.

Actuele video's

Meer actuele video's