Gerard Arink presenteert WK-shirts in Vandaag Inside: 'Juichen voor arbeidsmigranten'

Gerard Arink presenteert WK-shirts in Vandaag Inside: 'Juichen voor arbeidsmigranten'

Vrijdag 11 november 2022 om 08:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Gerard Arink</em> presenteert WK-shirts in <em>Vandaag Inside</em>: 'Juichen voor arbeidsmigranten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Donderdag schoof een onbekend gezicht aan bij Vandaag Inside, maar deze Gerard Arink had wél iets belangrijks te melden. Hij is een speciale actie begonnen voor het WK in Qatar, 'Juichen voor arbeidsmigranten'. Nederlanders kunnen een WK-shirt kopen ter waarde van 6500 eurocent - één cent voor elke omgekomen arbeider - waarvan al het geld naar het verbeteren van de situatie van de arbeidsmigranten gaat. Arink beoogt een 'systemische verandering': hij wil voorkomen dat de arbeiders überhaupt naar Qatar hoeven af te reizen voor inkomsten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Donderdag schoof een onbekend gezicht aan bij Vandaag Inside, maar deze Gerard Arink had wél iets belangrijks te melden. Hij is een speciale actie begonnen voor het WK in Qatar, 'Juichen voor arbeidsmigranten'. Nederlanders kunnen een WK-shirt kopen ter waarde van 6500 eurocent - één cent voor elke omgekomen arbeider - waarvan al het geld naar het verbeteren van de situatie van de arbeidsmigranten gaat. Arink beoogt een 'systemische verandering': hij wil voorkomen dat de arbeiders überhaupt naar Qatar hoeven af te reizen voor inkomsten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's