BLVD Podcast gemist? Monique Westenberg wil niet langer in de media gezien worden

BLVD Podcast gemist? Monique Westenberg wil niet langer in de media gezien worden

Zaterdag 12 november 2022 om 16:11

Breaking news: Monique Westenberg wil niet langer in de spotlights staan. Daar moeten Rob Goossens en Luuk Ikink stiekem best om lachen, wat dat straalt ze niet uit. Meer van De BLVD Podcast vind je in je favoriete podcastapp.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>BLVD Podcast</em> gemist? <em>Monique Westenberg</em> wil niet langer in de media gezien worden Breaking news: Monique Westenberg wil niet langer in de spotlights staan. Daar moeten Rob Goossens en Luuk Ikink stiekem best om lachen, wat dat straalt ze niet uit. Meer van De BLVD Podcast vind je in je favoriete podcastapp. Tekst gaat verder onder de video. Monique Westenberg"Het is heel duidelijk dat Monique niet langer in de media wil", zegt Rob Goossens spottend. Westenberg vertelde recent in de LINDA.loves dat ze thuis haar inrichting heeft afgestemd op haar honden, zo heeft ze een ware traplift aangeschaft voor haar viervoeters. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hazes-soap: 'Sarah2 gedumpt en André gaat toch weer voor Monique' (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: jarige André Hazes Jr. (6) viert zijn verjaardag in Harry Potter-stijl Bekijk deze video »
TV :
BLVD Podcast gemist? Monique Westenberg wil niet langer in de media gezien worden

Monique Westenberg
"Het is heel duidelijk dat Monique niet langer in de media wil", zegt Rob Goossens spottend. Westenberg vertelde recent in de LINDA.loves dat ze thuis haar inrichting heeft afgestemd op haar honden, zo heeft ze een ware traplift aangeschaft voor haar viervoeters.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's