Shownieuws: 'Monique Westenberg date gewoon weer met André'

Shownieuws: 'Monique Westenberg date gewoon weer met André'

Woensdag 2 november 2022 om 13:04

Monique Westenberg houdt niet van media-aandacht maar staat wel met een groot interview in de nieuwe Beau Monde en post daarnaast zo ongeveer alles wat ze doet op social media. Maar goed, wat zegt ze zoal in het tijdschrift? 'Ze praat heel uitgebreid over het feit dat ze nog vrijgezel is en dat eigenlijk ook wel heerlijk vindt. Aan daten is ze nog niet echt toe', vertelt Bart Ettekoven.

'Date weer met Dré'
Het is natuurlijk nog maar sterk de vraag of dat nog steeds zo is, aangezien het interview al weken geleden afgenomen is en er nogal eens wat verandert in het leven van de Hazesjes. 'We zien André en Monique wel heel veel bij elkaar over de vloer komen. Ze zijn de afgelopen zo ongeveer nonstop bij elkaar geweest', gaat Ettekoven door. Evert Santegoeds reageert vervolgens gevat: 'Kortom ze is aan het daten, maar gewoon weer met Dré.'

Bekijk de video van Shownieuws over André Hazes en zijn terugkerende ex Monique hieronder:

Shownieuws: '<em>Monique Westenberg</em> date gewoon weer met André' Monique Westenberg houdt niet van media-aandacht maar staat wel met een groot interview in de nieuwe Beau Monde en post daarnaast zo ongeveer alles wat ze doet op social media. Maar goed, wat zegt ze zoal in het tijdschrift? 'Ze praat heel uitgebreid over het feit dat ze nog vrijgezel is en dat eigenlijk ook wel heerlijk vindt. Aan daten is ze nog niet echt toe', vertelt Bart Ettekoven. 'Date weer met Dré'Het is natuurlijk nog maar sterk de vraag of dat nog steeds zo is, aangezien het interview al weken geleden afgenomen is en er nogal eens wat verandert in het leven van de Hazesjes. 'We zien André en Monique wel heel veel bij elkaar over de vloer komen. Ze zijn de afgelopen zo ongeveer nonstop bij elkaar geweest', gaat Ettekoven door. Evert Santegoeds reageert vervolgens gevat: 'Kortom ze is aan het daten, maar gewoon weer met Dré.' Bekijk de video van Shownieuws over André Hazes en zijn terugkerende ex Monique hieronder: Bekijk ook Shownieuws: 'Sarah van Soelen wilde niet in Hazes-docu maar baalt daar nu toch van' Bekijk deze video » Video: deze Jumbo WK-reclame met bouwvakkers maakt veel mensen WOEST Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's