Loretta Schrijver lyrisch over zang Toine van Peperstraten in The Masked Singer

Loretta Schrijver lyrisch over zang Toine van Peperstraten in The Masked Singer

Bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer: Toine van Peperstraten

Vrijdag ging er een schok door de studio van The Masked Singer, toen Toine van Peperstraten in het pak van de Mummie bleek te zitten. Alleen Buddy Vedder ontdekte het, Loretta Schrijver wist het niet goed te raden en praat na met de sportpresentator bij Koffietijd. “Wist je dat je zo goed kon zingen?”, aldus Loretta tegen Toine. “Het klinkt hartstikke leuk, je bent hartstikke muzikaal.” Toine vertelt dat hij nog geen plannen heeft om voortaan optredens te geven als zanger…

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Loretta Schrijver lyrisch over zang Toine van Peperstraten in <em>The Masked Singer</em> Bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer: Toine van Peperstraten Vrijdag ging er een schok door de studio van The Masked Singer, toen Toine van Peperstraten in het pak van de Mummie bleek te zitten. Alleen Buddy Vedder ontdekte het, Loretta Schrijver wist het niet goed te raden en praat na met de sportpresentator bij Koffietijd. “Wist je dat je zo goed kon zingen?”, aldus Loretta tegen Toine. “Het klinkt hartstikke leuk, je bent hartstikke muzikaal.” Toine vertelt dat hij nog geen plannen heeft om voortaan optredens te geven als zanger… Bekijk de video van Koffietijd hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling hint op royalty in Masked Singer: "Zit best wel wat muziek in onze koninklijke familie" Bekijk deze video » Klaas van der Eerden in het nauw: is hij de tijger in The Masked Singer? (video) Bekijk deze video »
TV :
Loretta Schrijver lyrisch over zang Toine van Peperstraten in The Masked Singer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV