Shownieuws: Sarah Salah klapt uit school over relatie met André Hazes

Shownieuws: Sarah Salah klapt uit school over relatie met André Hazes

André Hazes rijgt zijn exen daadwerkelijk aan elkaar en komt vervolgens steeds weer terug bij Monique Westenberg, die hem dan keer op keer met open armen lijkt te ontvangen. Zijn laatste ex is Sarah Salah, ook wel bekend als Sarah2, en zij vond het maandag wel een mooi moment om haar verhaal over de kortstondige fling met de geplaagde zanger met Shownieuws te delen.

Huwelijk
Evert Santegoeds vertelt: 'Ze werkt eigenlijk in Egypte en had daarom zelf niet meegkregen wat er allemaal met André aan de hand was. Ze wist eigenlijk niet waar ze aan begon.' Sure... De twee raakten echter in korte tijd enorm verliefd en dachten zelfs al aan samenwonen en een huwelijk. Dat liep echter anders.

'Ego ging weer opspelen'
Waarom ging het dan toch mis? Santegoeds: 'Sarah vertelt dat André veel leuker en liever was dan hoe hij in zijn documentaire te zien was. Maar na die première veranderde hij weer in de man die ze in die film zag. Toen ging zijn ego ineens opspelen.'

Bekijk het fragment van Shownieuws over de zoveelste verbroken relatie van André Hazes hieronder:

Shownieuws: <em>Sarah Salah</em> klapt uit school over relatie met André Hazes André Hazes rijgt zijn exen daadwerkelijk aan elkaar en komt vervolgens steeds weer terug bij Monique Westenberg, die hem dan keer op keer met open armen lijkt te ontvangen. Zijn laatste ex is Sarah Salah, ook wel bekend als Sarah2, en zij vond het maandag wel een mooi moment om haar verhaal over de kortstondige fling met de geplaagde zanger met Shownieuws te delen. HuwelijkEvert Santegoeds vertelt: 'Ze werkt eigenlijk in Egypte en had daarom zelf niet meegkregen wat er allemaal met André aan de hand was. Ze wist eigenlijk niet waar ze aan begon.' Sure... De twee raakten echter in korte tijd enorm verliefd en dachten zelfs al aan samenwonen en een huwelijk. Dat liep echter anders. 'Ego ging weer opspelen'Waarom ging het dan toch mis? Santegoeds: 'Sarah vertelt dat André veel leuker en liever was dan hoe hij in zijn documentaire te zien was. Maar na die première veranderde hij weer in de man die ze in die film zag. Toen ging zijn ego ineens opspelen.' Bekijk het fragment van Shownieuws over de zoveelste verbroken relatie van André Hazes hieronder: Bekijk ook Sarah van Soelen wil niet over André Hazes praten maar doet het toch (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: André Hazes heeft dit huis in Wilnis gekocht, 'leuke twee-onder-een-kap' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV