Alexander Pechtold beticht Gideon van Meijeren van fascisme: 'Dreigertjes mogen losgaan'

Alexander Pechtold beticht Gideon van Meijeren van fascisme: 'Dreigertjes mogen losgaan'

Dinsdag 15 november 2022 om 08:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Alexander Pechtold</em> beticht Gideon van Meijeren van <em>fascisme</em>: 'Dreigertjes mogen losgaan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Voormalig D66-leider Alexander Pechtold schoof maandagavond aan bij Jinek om onder meer te praten over de uitspraken van Gideon van Meijeren, die in een podcast speculeerde over een revolutie in het Nederlandse parlement - mogelijk met geweld. Volgens Pechtold kunnen we dit scharen onder 'fascisme'. "Daar heb ik het verleden niet voor nodig, je kunt gewoon de Dikke Van Dale openslaan." Pechtold zegt nergens bang voor te zijn, maar verwacht wel dat alle 'dreigertjes' weer losgaan op Twitter om hem neer te sabelen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alexander Pechtold beticht Gideon van Meijeren van fascisme: 'Dreigertjes mogen losgaan'

Voormalig D66-leider Alexander Pechtold schoof maandagavond aan bij Jinek om onder meer te praten over de uitspraken van Gideon van Meijeren, die in een podcast speculeerde over een revolutie in het Nederlandse parlement - mogelijk met geweld. Volgens Pechtold kunnen we dit scharen onder 'fascisme'. "Daar heb ik het verleden niet voor nodig, je kunt gewoon de Dikke Van Dale openslaan." Pechtold zegt nergens bang voor te zijn, maar verwacht wel dat alle 'dreigertjes' weer losgaan op Twitter om hem neer te sabelen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's