Alexander Pechtold na uitspraken Gideon van Meijeren: 'Dan passen we regels aan'

Alexander Pechtold na uitspraken Gideon van Meijeren: 'Dan passen we regels aan'

Dinsdag 15 november 2022 om 10:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Alexander Pechtold</em> na uitspraken <em>Gideon van Meijeren</em>: 'Dan passen we regels aan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Het is nog maar de vraag of Gideon van Meijeren strafrechtelijk vervolgd kan worden vanwege zijn bizarre uitspraken over een mogelijk gewelddadige revolutie in het parlement. Alexander Pechtold ziet dat de huidige regels en wetten in dit geval niet toepasbaar zijn, en dat de regels dus aangepast moeten worden - zodat Van Meijeren wél vervolgd kan worden. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alexander Pechtold na uitspraken Gideon van Meijeren: 'Dan passen we regels aan'

Het is nog maar de vraag of Gideon van Meijeren strafrechtelijk vervolgd kan worden vanwege zijn bizarre uitspraken over een mogelijk gewelddadige revolutie in het parlement. Alexander Pechtold ziet dat de huidige regels en wetten in dit geval niet toepasbaar zijn, en dat de regels dus aangepast moeten worden - zodat Van Meijeren wél vervolgd kan worden.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's