Angela de Jong tegen Johan Derksen: "Laten we het gewoon proberen!" (Vandaag Inside)

Angela de Jong tegen Johan Derksen: "Laten we het gewoon proberen!" (Vandaag Inside)

Dinsdag 15 november 2022 om 23:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Angela de Jong</em> tegen <em>Johan Derksen</em>: &quot;Laten we het gewoon proberen!&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside breekt Johan Derksen een lans voor de presentatoren van 'Media Inside'. Volgens hem is dat programma 'cult' en zouden zij dagelijks op tv te zien moeten zijn. En dus heeft Johan Talpa geadviseerd Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen op 'HLF8' te zetten. Wilfred Genee, René van der Gijp en Angela de Jong sputteren een tijdje tegen maar gaandeweg Johans relaas verandert Angela van mening: "Laten we het gewoon proberen!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside breekt Johan Derksen een lans voor de presentatoren van 'Media Inside'. Volgens hem is dat programma 'cult' en zouden zij dagelijks op tv te zien moeten zijn. En dus heeft Johan Talpa geadviseerd Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen op 'HLF8' te zetten. Wilfred Genee, René van der Gijp en Angela de Jong sputteren een tijdje tegen maar gaandeweg Johans relaas verandert Angela van mening: "Laten we het gewoon proberen!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's