Luuk Ikink: ‘Er wordt heel veel gesekst in Lang Leve De Liefde’

Luuk Ikink: ‘Er wordt heel veel gesekst in Lang Leve De Liefde

Donderdag 17 november 2022 om 16:17

Luuk Ikink doet een opvallende onthulling in de BLVD Podcast. Hij beweert namelijk via mensen die bij Lang Leve De Liefde achter de schermen werken te hebben gehoord dat kijkers veel niet te zien krijgen van het datingprogramma. "Er wordt kennelijk heel veel gesekst", zegt Ikink. Volgens de presentator wordt dat niet uitgezonden vanwege het tijdstip waarop Lang Leve De Liefde uitgezonden, 19.00 uur 's avonds. Het idee wordt dan ook geopperd om een 'latenight' versie uit te zenden met alle spannende avontuurtjes...

Bekijk de video van de BLVD Podcast hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Luuk Ikink: ‘Er wordt heel veel gesekst in <em>Lang Leve De Liefde</em>’ Luuk Ikink doet een opvallende onthulling in de BLVD Podcast. Hij beweert namelijk via mensen die bij Lang Leve De Liefde achter de schermen werken te hebben gehoord dat kijkers veel niet te zien krijgen van het datingprogramma. "Er wordt kennelijk heel veel gesekst", zegt Ikink. Volgens de presentator wordt dat niet uitgezonden vanwege het tijdstip waarop Lang Leve De Liefde uitgezonden, 19.00 uur 's avonds. Het idee wordt dan ook geopperd om een 'latenight' versie uit te zenden met alle spannende avontuurtjes... Bekijk de video van de BLVD Podcast hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: bekijk het liefdesverhaal van Desiree en Erik Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: mag Toby tegen Kim aankruipen als hij het koud heeft? Bekijk deze video »
TV :
Luuk Ikink: ‘Er wordt heel veel gesekst in Lang Leve De Liefde

Actuele video's

Meer actuele video's